Reduceri la Taberele de Vara

MiciiCercetasi 182Pregatit de vara? Hai in Tabere Cu Suflet!
Pentru scoli si gradinite avem oferte speciale, iar pentru ceilalti copii am pregatit o surpriza: am scazut preturile cu pana la 10%:)

Asadar dragi copii, si in aceasta Vara suntem gata de actiune: imediat dupa ce se termina scoala vom merge la Pestera, in Tabara de Cercetasi (foto). Vom cerceta Pestera lui Zamolxes, vom vedea Sfinxul si Babele, ne vom catara si vom deveni Cercetasi de nadejde. In iulie, plini de indemanare vom merge la Azuga in Tabara pe 2 roti. In august vom invata si ne vom distra in Academia Curajului, apoi vom dezlega mistere mai ceva ca Harry Potter, iar in septembrie ne vom catara cu Micii Alpinisti . Am incercat sa asezam cu grija reperele taberelor pentru a va umple vara intr-un mod cat mai placut.

Si pentru ca nimic sa nu ne inegureze bucuria, pretul Taberelor a scazut cu 20, chiar 30 de Euro! Daca reprezentati o scoala sau o gradinita, contactati-ne pentru ca avem oferte imbatabile:)
Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: