Barca Tabere cu Suflet

TabereCuSuflet.138Sambata, 20 aprilie, o echipa Tabere cu Suflet / TeamXpert va participa la un concurs de rafting.Pe principiul daca pui 6 oameni intr-un barca si ii pui sa traverseze marea, or ies cei mai buni prieteni ori se rastoarna barca:), ne-am gandit sa participam la Mures Marathon. Concursul este, dupa cum spune si numele, un maraton de rafting pe Mures. Mihai, unul dintre organizatorii TeamXpert Sports Events, a venit cu ideea sa concuram acolo.
Cum unul dintre obiective este sa avem o echipa deosebita, pe care sa ne putem baza la organizarea evenimentelor noastre, am imbratisat ideea lui Mihai imediat. Avand o experienta de peste 10 ani in zona de teambuilding, stim cat de important este rolul echipei.

Procesul de construire al echipei l-am inceput in toamna trecuta, cand am organizat propriul teambuilding in Bulgaria. Aceasta este editia de primavara. Speram sa urmeze o noua editie de toamna:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: