Ajutor pentru Copii

TabereCuSuflet.002Asociatia Tabere cu Suflet a donat carti si jucarii pentru copiii de la centrul social din Valea Screzii.

Fideli proiectului Zambet pentru totii Copiii, membrii Asociatiei Tabere cu Suflet au decis sa vada cu proprii ochi nevoile copiilor de la centrul social din Valea Screzii. Ca sa nu mearga cu mana goala au umplut portbagajul masinii cu carti si jucarii. Preotul Nicolae, cel care se ocupa de copiii respectivi, spusese ca au nevoie de carti deoarece le arsese biblioteca.

Dupa un drum de cateva ore au ajuns in frumoasa vale care adaposteste centrul social. Cum au ajuns, cineva le-a aratat unde sa parcheze pentru donatii. Cei care i-au intampinat vroiau mai mult dulciuri si bomboane insa. Intr-un cuvant, o experienta inedita si o speranta ca lucrurile aduse vor folosi totusi la ceva.


Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: