Jucarii pentru Matei

  TabereCuSuflet 003Matei este un alt copil caruia Asociatia Tabere cu Suflet ii doneaza Jucarii.
Jucarii pentru toti copiii este unul din programele Asociatiei Tabere cu Suflet, prin care promovam o luma mai buna ajutand copii sa aiba acces la o dezvoltare normala. Pana acum peste 1500 de copii au fost in tabere, au primit jucarii sau au beneficiat de gratuitati si reduceri la participarea la competitii sportive.

Matei este unul din copiii care s-a bucurat de proiectele Tabere cu Suflet. Mama lui ne-a rugat sa o ajutam pentru un trai decent al familiei, deoarece trec printr-un moment dificil. In urma cererii, Matei a primit o punga cu jucarii, urmand sa beneficieze si de alte proiecte.

“Multumesc pentru gandul bun si gestul frumos pe care l-ati facut, Matei s-a bucurat tare de jucarioare, inca odata multumiri ca ne-ati adus un zimbet pe chipul copiului !!!” ne-a spus mama sa. Noi ii multumim pentru posibilitatea de a face bine si ii uram sa treaca in timp cat mai scurt peste toate dificultatile.


Foto: Dana Tudorache

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: