Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca si alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor.
Doamne ajuta!Buna ziua,

Numele meu este Ionut Rusu si acum 9 ani am cunoscut pe strada un cuplu (Dan si Nicoleta) care asteptau un copil cu toate ca ei stateau pe strada si noaptea dormeau intr-o casa parasita. Afland situatia lor si vb cu ei, m-am hotarat foarte rapid sa botez eu copilasul lor.

In anul urmator a venit pe lume Andreea, o fetita brunetica si frumusica foc care m-a vrajit inca de cand am vazut-o. Pe vremea aceea cu ajutorul unei fundatii am reusit sa-I mut pe toti 3 intr-o casa formand familia Closca. Dupa 2 ani a venit pe lume si Ana, o fetita micuta, firava dar foarte frumusica. Situatia lor deja se imbunatatise, s-au mutat intr-o cladire a fundatiei “Casa Cana”, aici aveau 2 camere doar pentru ei, iar Dan si Nicoleta lucrau in cadrul fundatiei. Dupa 4 ani cand am vb cu ei m-au anuntat cu bucurie ca vor mai avea inca un copilas, insa de data asta va fi un baietel. In Iunie 2012, a venit pe lume Valentin un baietel blondut cu ochii albastri. Bucuria familiei a fost foarte mare, insa din nefericire nu a durat prea mult pentru ca fundatia “Casa Cana”nu a mai primit fonduri din Olanda si au fost nevoiti sa inchida sediul si sa plece din Romania.

Si uite asa in luna August 2012 fam. Closca a trebuit sa se mute in strada avand in vedere ca nu mai aveau unde sa stea si nici unde sa munceasca cat sa-si permita o chirie. La scurt timp au gasit o casa parasita unde au stat intr-o camera pentru ca in restul casei mai locuiau alte 26 de personae din care erau 11 copii minori.

Au reusit acolo sa aiba apa rece, curent si sa renoveze camera in care stateau cat sa le ofere celor 3 copilasi un spatiu mic dar curat in care sa locuiasca.

In urma cu 3 saptamani a venit o persoana impreuna cu executorul judecatoresc si cu politia comunitara care a adus un ordin de evacuare a casei din partea noului proprietar. Si-au strans toate hainele si lucrurile insa neavand unde sa se duca au ramas in casa pana la expirarea termenului de evacuare.

Pe data de 28.Oct.2013 cand inca de la prima ora a sosit noul proprietar impreuna cu executorul judecatoresc, politia comunitara, jandarmeria si protectia copilului pentru a evacua casa, iar toti copii din casa sa fie luati de protectia copilului sa fie predate la o casa de copii.

Au scos tot din casa insa neavand unde sa se duca au ramas afara, in fata casei, intr-o parcare. Au reusit sa duca copii la cativa vecini foarte milostivi care i-au ajutat sa declare la asistentii sociali ca, copii lor vor sta in casa vecinilor pana cand vor gasi o noua casa.

Inca de Luni 28.Oct.2013 si pana in prezent Fam. Closca  – Dan, Nicoleta, Andreea (8 ani), Ana (6 ani) si Valentin (1 an si 4 luni) stau in strada la adresa Str. Lebedei, Nr. 8, Sector 1.

Din pacate starea lor este foarte grava mai ales, ca Dan nu si-a mai gasit de munca de 6 – 7 luni si munceste cu ziua unde gaseste, iar Nicoleta munceste ca femeie de serviciu la o scara de bloc pentru numai 200 lei / luna.

Va trimit acest mail nu cu speranta de a le gasi o casa, ci cu speranta de a ma ajuta sa gasesc un loc de munca pentru Dan (37 de ani) si Nicoleta (26 ani) si/sau un loc la o cresa de copii unde l-ar putea lasa pe mezinul familiei Valentin cand Nicoleta va fi plecata la munca.

Va multumesc pentru timpul alocat de a citi acest mail si va rog daca nu puteti sa ajutati cu nimic Fam. Closca, ajutati-i cu expedierea acestui email mai departe catre o persoana sau catre o fundatie care i-ar putea ajuta.

Ionut Rusu

0724.028.131

Nu este o gluma, iar pentru cei ce nu cred, va rog sa ma sunati pentru a va prezenta Fam. Closca.

Ajutati-ma sa-i ajut!

Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Sub impresia cuvintelor lui George Dinica in Filantropica,”Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu primeste nimic”, mentionam ca nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea cererii. Daca nu este mentionat altfel, nu facem nicio verificare a informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Mai multe informatii aici: We Care / Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: