Invitatie pe Dealurile Campinene

TabereCuSuflet.073Sambata, 16 noiembrie, vom merge la o noua tura, cu bicicletele, in zona Bustenari. Vremea se anunta la fel de insorita si cu temperaturi numai bune de biciclit.

Dupa Tura de la Poiana Trestiei, mai multa lume ne-a intreabat cand mai mergem in zona. Cum Toamna este blanda in continuare, am programat o noua iesire sambata, 16 noiembrie. Ghizi vor fi tot Dragos si Ionut, traseul fiind mai scurt. Diferenta de nivel ramane aceeasi.

Tabere cu Suflet Bike Day # 9 | 16 noiembrie 2013

Ce: VeloTura

Unde: Bustenari, Campina

Cine: Traseul are urcari sustinute, asa ca ii asteptam pe cei bine pregatiti. Echipamentul de protectie (casca) este obligatorie.

Dificultate: Distanta 20 km, dif nivel 600 m. Este necesara o buna pregatire fizica.

Ce oferim: Indrumare traseu, dulciuri, apa si garantia unei zile frumoase :) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rog sa ne spuneti pana miercuri, 13 noiembrie.

Cost: 50 Ron. Reduceri 10% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Servicii optionale: Transport Bucuresti – Campina si retur (om si bicicleta) – 50 Ron. Inchirirere bicicleta – 60 Ron. Petru a beneficia de aceste servicii va rugam sa ne anuntati pana joi, 14 noiembrie..

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este joi, 14 noiembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire cu bicicletele.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Tabere cu Suflet Bike Day este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: