Invitatie la o tura cu bicicletele pentru Copii

TabereCuSuflet.069Sambata, 23 noiembrie,va invitam la o tura cu bicicletele in zona Brebu. Vom merge pe un traseu usor si vom vedea cateva obiective mai putin cunoscute dar cat se poate de interesante, cum ar fi Turnul si Casa Domneasca, sau Cheile si Lacul Brebu.
Vremea se anunta buna in continuare, asadar avem toate premizele pentru o alta zi frumoasa:)

Daca Tura de la Bustenari-Melicesti a fost pe cat de frumoasa, pe atat de dificila, saptamana aceasta ne-am gandit la traseu suficient de usor ca sa poata veni copiii. Mai mult, am ales traseul in asa fel incat sa exploram Casa Domneasca de la Brebu, precum si Cheile si Lacul Brebu.

Tabere cu Suflet Bike Day # 10 | 23 noiembrie 2013

Ce: VeloTura

Unde: Brebu, Campina

Cine: Traseul este suficient de usor ca sa poata merge si copiii. Echipamentul de protectie (casca) este obligatorie.

Dificultate: Distanta 20 km, dif nivel 100-159 m si se parcurge in 3-4 ore. Se merge mult pe asfalt, intr-o zona fara trafic. Exista o varianta de scurtare cu aproximativ 6 km.

Ce oferim: Indrumare traseu, dulciuri, apa si garantia unei zile frumoase :) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rog sa ne spuneti pana miercuri, 20 noiembrie.

Cost: 50 Ron. Reduceri 10% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Servicii optionale: Transport Bucuresti – Campina si retur (om si bicicleta) – 50 Ron. Inchirirere bicicleta – 60 Ron. Petru a beneficia de aceste servicii va rugam sa ne anuntati pana miercuri, 20 noiembrie.

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este joi, 21 noiembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire cu bicicletele.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Tabere cu Suflet Bike Day este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: