Preturi Skipass 2014

Teleferic1Sezonul acesta skipassul la Sinaia si Predeal costa mai putin. Un alt lucru imbucurator este ca acum putem schia la Busteni cu acelasi skipass:) Teleferic SA a anuntat tarifele pentru sezonul 2003 / 2004.

Operatorul de la Sinaia si Predeal, a preluat telescaunul de pe partia Kalinderu de la Busteni, integrand statiunea in spatiul schiabil al Vaii Prahovei. Speram ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa va anuntam acest lucru, de ce nu, si despre mijloacele de transport pe cablu de la Azuga. Si mai ales despre cele ale Primariei Sinaia, telegondola si telescaunul din Valea Soarelui, pentru a evita o situatie stanjenitoare pentru schiori dar si pentru autoritati.

Astfel de probleme au fost si la case mai mari. Diego Clara, directorul Dolomiti Superski, ne povestea zambind dupa ce a aflat povestea noastra, ca in anii ’50 fiecare statiune din Dolomiti avea propriile cabine, cu bilete diferite. S-au intalnit insa si in cativa  ani au construit cel mai mare spatiu schiabil. Deci se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: