Garantie 100%

100% Garantie ButtonGarantie 100% este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet pentru o Lume mai Buna. Prin acest proiect, persoanele nemultumite de serviciile primite primesc inapoi banii. Proiectul a fost lansat in 2013.

La un curs sustinut de dl. trainer Loránd Soares-Szász, acesta ne-a spus ca a propus acest proiect unui restaurant din Cluj, al carui patron ii era prieten. Cineva din sala, circumspect, a intrebat daca restaurantul nu a dat faliment. Trainerul i-a raspuns ca din contra, numarul clientilor a crescut. “Cat de josnic poti sa fi ca sa lingi farfuria, apoi sa spui ca nu ti-a placut” a adaugat el.

Am gasit proiectul interesant. Nu atat din motive comerciale, ci pentru ca ajuta oamenii nemultumiti, pentru ca nu vrem sa promovam negocieri din care nimeni nu are de castigat si pentru a repara greseli, a imbunatati serviciile si a pune umarul la refacerea imaginii.
Cu acordul dlui Soares-Szász am implementat acest proiect in Tabere cu Suflet. S-a potrivit ca o manusa, caci oricum faceam acest lucru de ceva vreme🙂

Asadar, daca nu sunteti pe deplin multumiti de serviciile primite, primiti inapoi suma platita. Aveti astfel 100% Garantia unei experienta memorabile si placute:) Mai multe detalii aici.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Trackback: Garantie 100% – Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: