Parteneriat E31 pentru Viitor

logoE31pentruViitorCei de la Asociatia E31 pentru Viitor ne-au contactat pentru un parteneriat in cadrul unei campanii pe care o organizeaza, in care isi propun sa ajute un numar de 50 de copii din centrele de plasament. Acestia vor beneficia gratuit de Tabere si Excursii de Weekend.

Iata Comunicatul de Presa si Prezentarea Asociatiei:

Campania “Fii schimbarea pentru Romania

SchimbareaPtRomaniaParticipând la acest seminar contribui şi tu la susţinerea programelor educaționale planificate pentru 2014 pentru 50 de copii din centrele de plasament: tabere, excursii, drumeții, cluburi de succes, seminarii, cursuri, unde aceştia vor fi însoțiți de traineri motivaționali şi voluntari ce îi vor ajuta să aibă încredere în ei, să capete curaj să gândească în stil mare şi să conştientizeze că nu sunt singuri.

Totodată vei realiza alături de noi cea mai mare campanie sociale din România în care orice persoană fizică, juridică, ONG poate reda într-un filmuleț de 3 minute, ce fac ei pentru ca România să fie mai frumoasă, mai inspirată, mai bună. Campania își propune să arate latura frumoasă a României.

Deoarece locurile sunt limitate la capacitatea sălii este necesar să vă înscrieţi pe următorul formular online

—————————————————

Asociaţia E31 pentru Viitor a luat naştere din iubirea pentru dezvoltarea personală şi profesională.
Schimbările pe care acest domeniu le-au adus în viaţa noastră ne-au determinat să arătăm şi celorlalţi ce înseamnă să te dezvolţi personal, să-ţi schimbi gândirea, atitudinea, stilul de viaţă, să ştii să găseşti rapid soluţii la provocările pe care le ai şi să vrei mai mult de la tine.
Lipsa programelor educaţionale de dezvoltare personală şi profesională, adresată tinerilor, este evidentă. Programa şcolară nu le oferă tinerilor un cadru de interacţiune unde ei să îşi poată descoperi adevăratele valori şi potenţialul. De aceea conceptul propus de Asociaţia E31 pentru Viitor se orientează spre o educaţie superioară, personalizată, care să formeze tineri încrezători, dezvoltându-le aptitudini şi descoperind valorile personale.
Asociaţia E31 pentru Viitor îţi centrează toată atenţia către dezvoltarea personală şi profesională a copiiilor, tinerilor din centrele de plasament. Dorim ca prin intermediul proiectului “Educaţie pentru Succes!” să îi educăm pe acesti tineri pentru a deveni oameni de un real succes!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: