Trofeul adultilor

CupaTSEDaca Trofeul Tabere cu Suflet este dedicat Copiilor, exista o competitie multidisciplinara pentru toata lumea. Este vorba de Trofeul TeamXpert Sports Events, care reuneste 10 competitii de schi , snowboars, mountainbike si trailrunning, iar in 2013 a adunat la start 1100 de persoane.

Trofeul TeamXpert Sports Events este o competitie multidisciplinara, in care participa toti concurentii, indiferent de varsta. Editia 2014 a debutat cu Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, iar dupa 5 etape, in clasamentul Trofeului conduc doi Pitici: Sara Savin (6 ani) si Robert Stoica (7 ani)! Explicatia este simpla, concursurile de schi si snowboard sunt promovate mai mult in taberele de schi, iar la start vin multi copii.

Trofeul TeamXpert Sports Events 2013 a fost castigat de Antonio Vieru si Silvia Feraru. Decernarea Trofeului se va face la prima etapa de mountainbike – Comana Bike Fest din 17 mai 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: