La Schi in Austria

skiAtTabara de Schi si Snowboard din Austria, din 12-19 aprilie 2014, se muta in Valea Zillertal. Aici iarna a fost mai darnica si a nins mai mult. In plus, in skipass este inclus si ghetarul Hintertux, cel mai mare din Austria.

Sezonul acesta a fost unul aparte. In Romania a nins atat de putin incat am fost la un pas sa nu avem unde tine taberele de schi. Noroc cu tunurile.
Nici in Alpi lucrurile nu au stat mult mai bine. Daca in Italia a nins atat de mult incat s-au indoit stalpii de la cabina, in unele locuri a fost seceta ca la noi.
Statiunea Annaberg, locul unde era programata initial Tabara din Alpi din 12-19 aprilie 2014, nu a fost binecuvantata anul acesta de Zana Iernii, de aceea ne-am gandit sa mutam Tabara mai aproape de ghetar. Asa ca am cautat si am ajuns in valea Zillertal, una dintre cele mai frumoase din Tirol. Vom sta la Hippach, langa Mayerhofen, si vom schia in Zillertal Arena si pe ghetarul Hintertux.
De mers se va merge cu avionul, iar de la aeroport la hotel cu un microbuz. Desi zona este mai scumpa iar costurile sunt ceva mai mari, am mentinut acelasi pret redus: 850 Euro cu transport inclus, respectiv 550 Euro, fara transport.

Mai multe detalii despre zona si despre cazare gasiti aici, iar despre tabara aici.

Am prelungit si perioada pentru plata avansului de 50% pana la sfarsitul lunii februarie. Pentru inscrieri intrati aici: INSCRIERI.

Va asteptam cu drag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: