Clubul Tabere cu Suflet

ClubTabereCuSufletClubul Tabere cu Suflet sprijina participarea copiilor si adultilor la diverse  activitati si competitii, prin organizarea de activitati Probono si acordarea de reduceri pentru membrii Clubului.

Asociatia Tabere cu Suflet organizeaza activitati la urmatoarele discipline sportive: Schi, Snowboard, Ciclism, Atletism, Alpinism, Inot, Echitatie.
Membrii Clubului Tabere cu Suflet pot participa gratuit la antrenamente, iar la activitatile si iesirile de 1 zi beneficiaza de reduceri speciale. Spre exemplu, la iesirile la Schi si Snowboard din aceasta iarna, precum si la iesirile la Catarare si la Mountianbike din perioada martie – iunie 2014, reducerea pentru membrii Clubului este de 20%.

In plus, membrii Clubului se pot inscrie ca membrii ai Clubului Tabere cu Suflet la competitiile sportive la care participa , beneficind de toate avantajele ce decurg de aici. Vezi mai multe detalii precum si  membrii Clubului.

Vrei sa te INSCRII in CLUBUL Tabere cu Suflet? Citeste Conditiile de Aderare si completeaza Formularul de Inscriere. Cotizatia anuala este de 100 Ron si poate fi platita pana sambata, 15 martie 2014. Te asteptam cu drag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: