TeamXpert Race Club

TeamXpert.RaceClubAnul acesta am creat un sistem nou, numit TeamXpert Race Club, care cuprinde Calendarul competitiilor precum si sistemului de Clasificare al riderilor. Cu ajutorul acestui Sistem vom putea da o greutate mai mare competitiilor interdisciplinare.

TeamXpert Race Club este locul virtual unde se intalnesc participantii la competitiile TeamXpert Sports Events. TeamXpert Race Club cuprinde Calendarul evenimentelor multidisciplinare – calendarul TeamXpert Sports Events, precum si sistemul de clasificare a riderilor – Trofeul Tabere cu Suflet si Trofeul TeamXpert Sports Events. Sistemul de clasificare tine cont de activitatea riderilor, de rezultate lor si de gradul de dificultate a competitiilor / traseelor alese.

Inscrierea in TeamXpert Race Club se face in doi pasi. Mai intai se completeaza datele despre rider – Nume, Data nasterii si Datele de Contact – iar sistemul genereaza un Cod Unic. Apoi riderul  poate alege competitia / competitiile la care doreste sa participe.
Baza de date este comuna, asadar inscrierea se poate face pe siteul TeamXpert sau pe al oricarei competitii: Cupa Tabere cu Suflet, Cupa Malinului, Comana Bike Fest, Cupa TeamXpert sau Maraton Tabere cu Suflet.

Gratie acestui sistem, clasamentele Trofeului Tabere cu Suflet si Trofeului TeamXpert Sports Events vor fi actualizate la scurt timp dupa incheierea competitiilor si vor fi mai consistente, fara erori datorate manipularii manuale a datelor.

Inscrierea se face momentan printr-un formular Googledocs, insa in scurt timp inscrierile se vor face printr-un formular php. Dan a construit acest formular, iar acum verifica ultimele detalii.

Pentru a sarbatori lansarea acestui nou sistem, perioada in care se poate achizitiona Abonamentul de Sezon se prelungeste pana la sfarsitul lunii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: