Daruieste un Zambet de Copil

daruiesteIncepand din 2011, am creat si am implementat mai multe Proiecte WeCare prin care oferim o Lume mai buna copiilor cu posibilitati financiare reduse. Daruieste un Zambet de Copil – Ajuta-ne sa ajutam este un program prin care cerem ajutorul comunitatii pentru sustinerea acestor proiecte. Daruieste un Zambet de Copil!

Ce facem cu fondurile?
Avem mai multe Proiecte WeCare  prin care oferim o Lume mai buna Copiilor.
Zambet pentru toti Copiii este primul proiect implementat. Prin acest proiect, se oferea acces gratuit copiilor cu aptitudini speciale, proveniti din familii cu posibilitati financiare reduse, la Programele Tabere cu Suflet, tabere si activitati de weekend cu diferite profile. Vezi cine a beneficiat. Mai multe detalii aici.
Sport pentru toti Copiii este unul din proiectele WeCare dezvoltate de Asociatia Tabere cu Suflet. Programul are ca obiectiv dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Se pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare. Prin proiectul Sport pentru toti copiii, Asociatia Tabere cu Suflet acopera partial sau in totalitate costurile de participare ale copiilor sub 13 ani la diferite competitii sportive. Vezi cine a beneficiat. Mai multe detalii aici.
Jucarii pentru Copii este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet, prin care distribuim Jucarii pentru copii cu varste intre 3 si 10 ani. Programul a inceput in martie 2013, iar in primele 4 luni peste 500 de copii au primit jucarii.
Beneficiarii proiectului sunt copiii din centrelor sociale, copiii ai caror parinti au venituri reduse, sau copii care solicita acestor ajutor. Obiectivul urmarit este dezvoltarea normala a copiilor. Vezi cine a beneficiat de acest program. Mai multe detalii aici.

Donatii
Puteti ajuta prin:
– donarea unor sume de bani in contul Asociatiei Tabere cu Suflet,
– donarea prin PayPal,
– directionarea a 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Tabere cu Suflet.

Vezi cine a facut-o deja. Orice metoda alegeti, va rugam sa ne spuneti pentru a va putea multumi:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: