Ajutor pentru o Lume mai buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor.
Doamne ajuta!

Pentru ei, iubirea are pret: 100.000 de euro. Aceasta este suma de care au nevoie, pentru ca Madalina sa faca transplant de maduva in Italia in cel mai scurt timp.

Madalina Neata este medic specialist la clinica Victor Babes, diagnosticata cu leucemie acuta mieloblastica. Pentru a strange banii necesari pentru transplant, Cristi, sotul Madalinei, impreuna cu prietenii si colegii, au demarat o campanie umanitara – Iubirea are Pret.

Toti cei care pot sa ajute sunt asteptati pe 18 martie la ora 20.00, pentru un concert special cu Vita de Vie, Mihai Margineanu, Florin Chilian si Irina Sarbu. Din vanzarea biletelor la concert si organizarea unor licitatii speciale il putem ajuta pe Cristi sa-i salveze viata sotiei lui.

Campanie sustinuta de Asociatia Romana Impotriva Leucemiei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: