Meteo

SunTabereCuSufletVreti sa stiti cum este Vremea in Tabere cu Suflet? Soare, bineinteles:) Ca sa oferim insa toate informatiile pentru o Tabara perfecta, am creat Pagina de Meteo Tabere cu Suflet!
Taberele si iesirile noastre de Weekend sunt frumoase indiferent de vreme, asa ca prognoza meteo nu este atat de importanta!
Este bine de stiut totusi ce haine sa ne luam, daca ne pregatim de schi sau de plimbare… Glumim desigur, insa cine stie unde se va ajunge cu vremea aceasta capricioasa:(

Pentru a oferi o prognoza de incredere si a nu “minti ca la meteo”, am ales mai multe siteuri de specialitate, specializate pe zonele in care facem tabere, iar informatiile furnizate au fost monitorizate si comparate cu ce se intampla in realitate timp de mai multi ani. Am capatat incredere in aceste siteuri de-a lungul timpului, organizand diferite activitati dependente de vreme, cum ar fi concursul de Ski Snowboard Freeride Cupa Malinului, ture alpine, escaladarea unor pereti inalti, zbor cu parapanta etc. Din toate aceste siteuri am strans 2 care ofereau optiunea embeded si le-am urcat pe site.

Intrand pe pagina Meteo puteti vedea cum este vremea in 10 statiuni din Romania, Austria si Bulgaria: Predeal, Sinaia, cu varianta Sinaia – Cota 2000, Azuga, Comana, Hintertux, Flatach, Annaberg, Bansko si Borovets. Optiunile sunt: Vremea actuala si Prognoza pe urmatoarelor 7 zile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: