Invitatie la Zbor

parapanta2In weekendul 5-6 aprilie vom merge in Muntii Macin si vom zbura cu parapanta. Zborul se va face la dublu, alaturi de piloti experimentati, cu licenta de zbor in tandem.

Tabere cu Suflet Flying Day # 2 | 5-6 aprilie 2014

Ce: Zbor cu Parapanta

Cand: Sambata, 5 aprilie – Duminica, 6 aprilie. Exista si varianta de 1 zi, caz in care se merge doar sambata, 5 aprilie.

Unde: Priopcea, jud.Tulcea

Cine: Oricine vrea sa zboare. Nu este nevoie de experienta sau de o pregatire fizica speciala, insa exista o limita de greutate / inaltime.

Pilot: Rudi Ivan, pilot licentiat in zborul tandem (cu pasager). Rudi are o experienta de peste 20 de ani in zborul cu parapanta. A efectuat zboruri in Romania, Germania, Austria, Nepal,  Macedonia, Turcia.

Ce oferim: Cel putin un zbor cu parapanta la dublu (Just Fly), transport, masa picnic / la ceaun, cazare in tabara de corturi, drumetie in Muntii Macin (All inclusive) si … o experienta deosebita:)

Cost: Just Fly – 250 Ron; All inclusive 1 Day – 450 Ron; All inclusive 2 Days – 650 Ron. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: AICI. Dupa inscriere veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este luni, 31 martie.

Siguranta: Vom zbura cu unii dintre cei mai experimentati piloti de aeronave ultrausoare nemotorizate, iar zborul se va efectua in conditii de siguranta maxima.
Tineti cont ca zborul cu parapanta este o activitate meteo sensibila. Vom verifica prognoza si, in cazul in care vremea nu este favorabila, va vom anunta cu 2 zile inainte si vom reprograma iesirea.

Detalii:  Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Tabere cu Suflet Flying Day este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea zborului cu parapanta, a activitatilor in natura si a unui mod de viata “verde” si nepoluant. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi sau un weekend sa zburam cu parapanta si sa descoperim frumusetea unor locuri deosebite si putin cunoscute.

Foto: Rudi Ivan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: