Activitatile continua in luna Aprilie

TeabereCuSuflet.164Primavara este cel mai frumos anotimp pentru multi dintre noi:) Iar Primavara Tabere cu Suflet este plina de activitati. Padurea inverzeste si ne imbie la ture de mountainbike, la munte zapada se topeste si incep iesirile la catarat, iar pe partii este inca zapada, astfel incat si schiori sa se poata bucura:)

Weekendul urmator vom merge in doua ture de mountainbike, sambata la Comana iar duminica la Vulcanii Noroiosi, apoi, weekendul viitor, ne vom plimba pe traseul Tabere cu Suflet de la Bucsani si vom vedea zimbrii de la Zimbraria Neagra. In a doua zi de Pasti vom merge cu bicicletele la Cernica, iar in ultimul weekend din aprilie vom face o tura de cicloturism de doua zile la Ponoarele in Mehedinti. In total vom iesi de nu mai putin de 5 ori cu bicicleta. La majoritatea dintre aceste iesiri va merge Cristi, pentru care am si initiat acest VeloMaraton:)

Sunt si alte sporturi pe care le iubim in Tabere cu Suflet, caci in weekendul urmator vom zbura cu parapanta, iar in prima zi din mai ne vom catara:)

Nu am uitat nici vacantele scolare: in Vacanta de Primavara vom merge la schi in Tabara Soarelui, iar cu o saptamana inainte avem program bogat in saptamana Scoala Altfel.

Programul complet al iesirilor il gasiti aici.

Asadar, in luna aprilie nu stam acasa:) Vor fi o multime de activitati de weekend, cat se poate de diverse si de interesante. Va asteptam cu drag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: