Ajutor pentru o Lume mai Buna

HappyMindsIn Tabara Vacantei i-am avut printre noi pe Ana, Luca, Tudor, Filip si Victor, 5 copii de la Happy Minds, insotiti de 2 educatori. Asociatia Tabere cu Suflet, prin programele Zambet pentru toti Copiii si Parteneriat ProBono, a acoperit costul pentru ca acestia sa poata invata sa schieze.

Dna Yolanda Cretescu, manager al centrului vocational Happy Minds a platit doar cazarea, transportul si masa copiilor, fara a acoperi costurile care se adauga in taberele de schi: costul skipassului si cel al inchirierii echipamentului, precum si costurile de masa si cazare pentru cei doi insotitori.

Obiectivul taberelor nu este unul material, iar Asociatia primeste cu bratele deschise copiii, chiar daca nu au bani. Nu este prima oara de altfel cand ajutam copiii de la Happy Minds. De data aceasta insa nu a fost o intelegere prealabila, iar cand ne-am dat seama ca suntem nevoiti sa apelam din nou la programele de ajutor social We Care, ne-am amarat un pic. Eram in timpul taberei, iar copiii nu aveau nicio vina, asa ca ne-am continuat activitatile fara sa tinem cont de acest lucru mai putin placut. Am interpretat aceasta intamplare ca o noua sansa sa facem bine. In mod paradoxal, am avut parte de o experienta deosebita caci o bucurie neasteptata ne-a umplut, pe rand, sufletele, intelegand ca am facut ce trebuie.

Sumele acoperite de Asociatia Tabere cu Suflet pentru copiii din centrul vocational Happy Minds sunt:
– Ana Petrof 308 ron (150 inchiriere echipament 6 zile + 158 transport pe cablu);
– Luca Neagrau 308 ron (150 inchiriere echipament 6 zile + 158 transport pe cablu);
– Victor Velican 317 ron (150 inchiriere echipament 6 zile + 167 transport pe cablu);
– Tudor Maxim 295 ron (150 inchiriere echipament 6 zile + 145 transport pe cablu);
– Filip Solomon 210 ron (150 inchiriere echipament 6 zile + 60 transport pe cablu).
Copiii au schiat 6 zile: dum, luni, marti, miercuri, joi si vineri.
Pentru adultii insotitori s-a platit suma de 390 ron.
In total, suma de acoperit este de 1828 Ron.

Nevoia de ajutor este mai degraba a centrului vocational Happy Minds decat a parintilor copiilor din acest centru, care nu au neaparat o situatie financiara cu probleme. De aceea ajutorul va fi acoperit partial atat prin programul Zambet pentru toti Copiii, cat si prin programul Parteneriat ProBono, prin care dorim sa transmitem firmelor un mesaj despre o Lume mai Buna.

Desi tabara a avut loc in urma cu doua luni, scriem despre acest ajutor abia acum caci am asteptat raspunsul dnei Yolanda Cretescu cu privire la aceste lucruri.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Neagrau Silvana
    Apr 02, 2014 @ 11:28:43

    Copilul meu a a juns in tabara de schi a dvs. prin Centrul vocational HM. Consider ca nu ati procedat corect trecandu-i copilului numele pe un blog si facand aprecieri asupra situatiei financiare a familiei mele.Primirea in tabara dvs. s-a facut exclusiv prin Centrul vocational amintit, deci “rafuielile” sa vi le duceti cu partenerul dvs. Insist sa stergeti numele copilului meu din articolul dvs.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: