Turism de Aventura

Tabere cu Suflet 0995“Lumea e o carte, iar cei ce nu calatoresc citesc doar prima pagina” – Sf Augustin.
Ca sa va facem pofta sa cititi, am creat Pagina Turism de Aventura, in care am adunat cele mai pretioase momente, stranse de la prietenii Tabere cu Suflet. In pagina gasiti imagini si intamplari din Fiji, Tibet, Bali si alte locuri de poveste.

Pagina este impartita pe 3 Aventuri: mai intai Aventuri la Firul Apei, in care vorbim despre rechinii flamanzi din insulele Fiji, despre Surf in Bali, despre Insula Afroditei sau despre Canyoning in Cheile Cernei; apoi Aventuri la inaltime, in care mergem in Tibet si in Nepal, in Dolomiti, ba chiar si in Noua Zeelanda sau in Peru; si nu in ultimul rand, Aventuri Culturale, in care descoperim Comorile Crestinismului din Siria, Templele din Cambodgia sau Dansurile Balineze.

Te tenteaza? Inscrie-te la Newsletter si vezi ce punem la cale. Te intereseaza un loc anume? Nu te sfii, intreaba-ne! Vrei sa pleci acum? Cauta un Sejur prin Partenerii nostri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro
%d bloggers like this: