Invitatie pe noile trasee de bicicleta de la Comana

TeamXpert Bike Fest.839Luni, in a doua zi de Paste, va invitam sa descoperim impreuna noile trasee de bicicleta din Parcul Natural Comana!

Anul acesta incepem mai tarziu iesirile cu bicicleta. Vremea schimbatoare care a prelungit sezonul de schi, a impins sezonul de bicicleta inspre vara.
Mai sunt doar cateva saptamani pana la concursul de la Comana, asa ca a venit timpul sa scoatem bicicletele de la iernat.

TcS Bike Day #1

Ce: iesire pe noile trasee de bicicleta de la Comana

Cand: Luni, 6 mai

Unde: Parcul Natural Comana

Cine: Adulti sau copii, conditia este sa iubeasca miscarea in natura si mersul pe bicicleta:)

Ce oferim: Descoperirea noilor trasee, asistenta ghid, supraveghere copii, apa, bautura / gel energizant si garantia unei plimbari frumoase 🙂 La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rog sa ne spuneti pana vineri, 3 mai.

Cost: 25 Ron / persoana. Reducere 10% pentru cei care detin carnete Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Dupa inscriere veti primi mai multe informatii. Data limita pentru inscriere este vineri, 3 mai.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata poze de la una din iesirile cu bicicletele.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Tabere cu Suflet Bike Day (TcS Bike Day) este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

1 Comment (+add yours?)

  1. Trackback: Program plin in minivacanta de 1 Mai | TabereCuSuflet

Leave a comment


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro