Invitatie cu bicicletele la Zimbrarie

Duminica, 13 aprilie, va invitam sa vedem Zimbrii! Vom merge la Zimbraria Neagra de la Bucsani si ne vom plimba cu bicicletele pe traseul Tabere cu Suflet🙂

Traseul de la Bucsani este unul deosebit. L-am descoperit in timp ce cautam un traseu pentru concursul Zimbraria Neagra XC. La prima iesire cu bicicletele pe acest traseu au venit o multime de participanti. A fost o iesire cat se poate de placuta, motiv pentru care ne-am gandit sa o repetam acum, la inceput de sezon.
Vremea se anunta din nou buna, cu soare si 21 de grade la pranz.

TcS Bike Day # 3 | 13 aprilie 2014

Ce: iesire cu bicicletele

Unde: Bucsani

Cine: Oricine vrea sa vina si are o bicicleta echipata corespunzator.

Dificultate: Medie. Se merge predominant pe drumuri forestiere. Tura incepe cu o urcare sustinuta prin padure. Distanta este de 25 km iar diferenta de nivel este de 150 m.

Ce oferim: Intrarea in rezervatia de Zimbri, indrumare traseu, supraveghere copii, dulciuri, apa si garantia unei zile frumoase 🙂 La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rog sa ne spuneti pana miercuri, 9 aprilie.

Cost: 50 Ron. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Dupa inscriere veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este miercuri, 9 aprilie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire cu bicicletele.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Tabere cu Suflet Bike Day este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

1 Comment (+add yours?)

  1. Trackback: Cu bicicletele la ZimbrĂrie | ZMEU

Leave a comment


Bucuresti: str.Pictor Obedeanu, nr 18
Sinaia: str.Horia, Closca si Crisan, nr 29
0755 T A B E R E
office @ taberecusuflet.ro

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. www.taberecusuflet.ro